Política de privacitat

1. Objecte

Trini Torregassa Prat, ha assumit el compromís de protegir la seva privacitat i les seves dades personals. En aquesta Política de Privacitat, li informem de la forma en la qual protegim les seves dades personals. Li recomanem llegir-la abans d’accedir al contingut digital del web.

1. Responsable del Tractament

Per qualsevol consulta sobre el tractament que fem de les seves dades o altres temes relacionats, el responsable de tractament de les dades personals que ens faciliti al lloc web és:

  • Empresa: Trini Torregassa Prat
  • Adreça: Carreteta de Tiurana km2, 25792 Mirambell Basella (lleida)
  • Correu electrónic: info[@]restaurantmirambell.com
  • Telèfon: 635 501 039

3. Dades que es recullen

Trini Torregassa Prat, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis de la pàgina web: restaurantmirambell.com, siguin incloses en un fitxer de "Usuaris web i subscriptors" així com "Clients i/o proveïdors"

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com finalitat el manteniment de la relació comercial i el l’exercici de tasques d’informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de Trini Torregassa Prat

Únicament el titular tindrà accés a les seves dades, i en cap cas, aquestes dades seran cedides, compartides, transferides, ni venudes a cap tercer, llevat obligació legal.

L’usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets pot realitzar el propi usuari a través de correu electrònic a: o a l’adreça: Carreteta de Tiurana km2, 25792 Mirambell Basella (lleida).

L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a Trini Torregassa Prat

3. Finalitat del tractament de les dades

A Trini Torregassa Prat, tractarem les teves dades personals demanades a través del lloc web: restaurantmirambell.com, amb les següents finalitats:

1> En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través de Trini Torregassa Prat, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.

2> Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats a restaurantmirambell.com

3> Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat de i del sector.

Li recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça indicada anteriorment.

Els camps d’aquests registres són d’ompliment obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.

5. Per quant de temps es conserven les dades personals recollides?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no demanis el seu supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.

6. Legitimació

El tractament de les dades es realitza amb les següents bases jurídiques que el legitimen:

1> La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels serveis de Trini Torregassa Prat, els termes i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.

2> El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que et vam informar posant a la teva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura de la mateixa, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a aquest efecte.

7. Comunicacions comercials

En aplicació de la LSSI. Trini Torregassa Prat no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació electrònica equivalent que previamente no haguessin estat sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris de les mateixes.

En el cas d’usuaris amb els quals hi hagi una relació contractual prèvia, sí que està autoritzat l’enviament de comunicacions comercials referents a productes o serveis de Trini Torregassa Prat que siguin similars als que inicialment van ser objecte de contractació amb el client.

En tot cas, l’usuari, després d’acreditar la seva identitat, podrà sol·licitar que no se li faci arribar més informació comercial a través dels canals d’Atenció al Client.

8. Acceptació, consentiment i revocabilitat

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Trini Torregassa Prat en la forma i per a les finalitats indicades en l’avís legal.

l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a o a l’adreça Carreteta de Tiurana km2, 25792 Mirambell Basella (lleida).

10. Canvis en la política de privacitat

Trini Torregassa Prat es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

No obstant l’anterior, les relacions establertes amb els usuaris, amb anterioritat a la modificació de la Política de Privacitat, es regiran per les normes previstes en el moment en què l’usuari va accedir al web, sense perjudici del que es disposa en el Reglament General de protecció de Dades.

Recomanem als usuaris la seva lectura abans de cada accés i navegació pel web.